Ingrediente:
- 2 kg dovleac curățat și tăiat în cubulețe de 2 cm
 - ulei de măsline
 - 100g linte verde
 - 100g rucola
 - 1 linguriță semințe de susan
 - 6 cepe verzi, tocate
 
Dressing soia:
- 3 linguri ulei de măsline
 - 3 linguri oțet balsamic
 - 1 lingură sos soia
 - 1 chili, curățat de semințe și tocat
 - 1 cățel usturoi, tocat fin
 - 1 lingură miere (sau alt îndulcitor)
 
Mod de preparare:
Încingeți cuptorul și puneți dovleacul la copt după ce l-ați stropit cu ulei și asezonat. Lăsați-l la copt timp de 20 minute sau până devine moale.
Fierbeți lintea 15 minute, fără să devină sfărâmicioasă.
Amestecați ingredientele dressing-ului, așezați toate ingredientele salatei într-un bol mare, punând rucola dedesubt, lintea și apoi dovleacul. Turnați dressing-ul și presărați semințele de susan și ceapa verde.
Poftă bună!
V-a plăcut articolul? Nu uitați să vă abonați la noutăți!












0 comentarii până acum
Trimiteți un comentariu